Skip to content

Wat wij doen

MKBizz helpt ondernemers in het MKB om online betere resultaten te halen.

Wat doen wij?

MKBizz helpt ondernemers een flinke en belangrijke stap te zetten om online resultaat te halen. En onder resultaat verstaan wij: meer omzet, betere marge en meer leads.

We richten de meest belangrijke online kanalen dusdanig in om dit resultaat te halen. Te beginnen met Google Search en/of Shopping. Daar valt een wereld te winnen, is onze ervaring. En wij beheren en optimaliseren deze campagnes doorlopend. Daarbij delen we steeds de resultaten en zijn wij altijd bereikbaar. Wij begrijpen goed dat voor u als  ondernemer alleen het resultaat telt….

Neem contact op voor een resultaatgerichte afspraak en aanpak.

Onze diensten

Google Ads en Google Shopping

Wij helpen bij het genereren van meer omzet, betere marge en meer leads. Google Ads (ook wel Search genoemd) en Google Shopping zijn verreweg de belangrijkste kanalen om deze gewenste online resultaten te halen. Het goed inrichten van Google campagnes en het slim kunnen optimaliseren maakt een wereld van verschil voor wat betreft de resultaten maar ook zeker kosten.

Marketplaces & Facebook

Marktplaatsen als Bol.com en Amazon zijn zeer goede platformen om producten aan te bieden en te verkopen. Evenals Facebook bieden zij een enorm bereik hebben diverse mogelijkehden om je producten te promoten. MKBizz sluit webshops aan bij deze marktplaatsen en heeft slimme tooling om campagens te optimaliseren. Want ook hier geldt dat er veel te halen is met de juiste aanpak.

Branding & Content strategie

Naast het inzetten van de kanalen die direct omzet en leads opleveren, levert het planmatig opzetten en uitvoeren van een marketingplan hieraan een belangrijke bijdrage. Artikelen en blogs zorgen ervoor dat jouw bedrijf, dienst of product in de juiste doelgroep “Top of Mind is”. Als ondernemer ontbreekt het vaak aan tijd, kennis en budget om een effectieve marketing-en content strategie op te zetten en uit te voeren. MKBizz biedt een gestructureerde en effectieve oplossing.

Ook mogelijk:

Google Ads & Google Shopping

Google Ads (ook wel Search genoemd) en Google Shopping zijn verreweg de belangrijkste kanalen om de gewenste online resultaten te halen. Het goed inrichten van deze Google campagnes en het slim kunnen optimaliseren maakt een wereld van verschil voor wat betreft de resultaten en kosten. 

Van de zoekmachines In Nederland begint ruim 90% van de mensen op Google bij hun zoektocht naar informatie, diensten of producten. Daar wil je natuurlijk wel gevonden worden maar het moet wel voldoende opleveren!

Wat is Google Ads
Google Ads wordt ook wel Search of SEA genoemd. Dit zijn de tekstadvertenties die verschijnen wanneer mensen zoeken op bepaalde woorden of combinaties van woorden. Je betaalt op basis van kosten per klik dus belangrijk is hier: welke woorden leveren het gewenste resultaat op? Met Google Ads zijn veel slimme dingen te doen om het maximale resultaat te halen. We zullen deze aanpak en strategieën uiteraard bespreken bij een samenwering.

Voor wie  is Google Ads met name geschikt?
Voor bedrijven en ondernemers die:

 • Winkelbezoek willen genereren
 • In het zakelijke (B to B ) segment
 • Lokaal gevonden willen worden
 • Leads willen genereren
 • Aanvragen per telefoon willen hebben
 • Boekingen willen realiseren

Wat is Google Shopping?
Google Shopping wordt ingezet wanneer er promotie word gemaakt voor producten. Met als doel deze online of in de winkel te verkopen.

In tegenstelling tot de tekstadvertenties worden bij Google Shopping  ook afbeeldingen, prijzen en productbeschrijvingen toegevoegd.

Google Shopping werkt op basis van een productfeed waarin de producten van een winkel beschreven zijn. Ook hier wordt betaald op basis van kosten per klik.

Google bepaalt op basis van deze productfeed , je webshop en de  biedingen van de  kosten per klik  of producten getoond worden. Resultaat wordt vaak beoordeeld over hoeveel kosten er gemaakt zijn en hoeveel omzet het heeft opgeleverd. Ook hier is het zeer belangrijk hoe de opzet van een campagne wordt gemaakt en hoe er wordt geoptimaliseerd.

Voor wie is Google Shopping geschikt?
Voor ondernemers die een webwinkel of fysieke winkel hebben en die hun lokale of online aanbod willen verkopen.

Marketplaces en Facebook

Marktplaatsen als Bol.com en Amazon zijn goede  platformen om producten aan te bieden en te verkopen. Evenals Facebook bieden zij een enorm bereik en hebben diverse mogelijkehden om je producten te promoten.

MKBizz sluit webshops aan bij deze marktplaatsen en heeft slimme tooling om campagnes te optimaliseren. Met de juiste aanpak zijn er goede resultaten te halen.

Waarom aansluiten op marketplaces?
Amazon en Bol.com hebben een enorm bereik en  bieden enorme kansen om je producten onder de aandacht te brengen en te verkopen. Er is echt additionele omzet te halen.

Hoe werkt het?

 • Er wordt een account aangemaakt en opgezet bij Amazon & Bol.com.
 • Strategie bepalen welke vorm van samenwerking je kiest (Bij Amazon Vendor of Seller)
 • Via een productfeed  koppelen van producten, voorraad en orders aan de systemen
 • Managen en optimaliseren van promotie mogelijkheden op deze marketplaces
 • Zorgen voor dagelijkse rapportages over kosten en resultaten.

 MKBizz adviseert en draagt zorg voor al deze aspecten.

Voor wie?
Voor ondernemers die een webwinkel hebben en hun online aanbod onder de aandacht willen brengen en willen verkopen.

Waarom adverteren op Facebook?
Facebook biedt met bijna  10 miljoen gebruikers een enorm bereik om je bedrijf, diensten en producten onder de aandacht te brengen. Ook onder specifieke doelgroepen. En Facebook heeft met Instagram een uniek groot bereik op mobiel.

Adverteren op Facebook wordt eveneens afgerekend op basis van kosten per klik (CPC) maar ook op basis van kosten per 1000 vertoningen (CPM) of kosten per actie (CPA). MKBizz helpt met het opzetten en optimaliseren van deze  campagnes waarbij het resultaat voorop staat.

Voor wie zijn Facebook campagnes geschikt
Voor ondernemers die hun bedrijf of merk willen promoten onder een specifieke doelgroep. En die hun sales willen vergroten of leads willen genereren.

Branding en Content strategie

Als ondernemer ontbreekt het vaak aan tijd, kennis en budget om een effectieve  marketing-en content strategie plan op te zetten en uit te voeren.

MKBizz biedt een gestructureerde en effectieve oplossing. Wij maken samen met de ondernemer een marketingplan van 12 maanden. En dit wordt plan wordt volledig uitgevoerd door een team van specialisten. Er worden 24 unieke en relevante blogartikelen gemaakt en verspreid en via je website, e-mail en social media. En om het bereik in de juiste doelgroep te vergroten boosten we deze content op LinkedIn of Facebook.
Binnen komende leads en aanvragen worden netjes bijgehouden in een dashboard.

Voor wie?
Voor ondernemers die met hun bedrijf gedurende een jaar zichtbaar willen zijn bij de juiste doelgroep met een effectieve  strategie die leads oplevert.

Website maken

Het opzetten van een nieuwe website óf het aanpassen van een bestaande, kunnen wij ook verzorgen. Met onze vaste partner Studio Zandee kunnen wij snel een effectieve website of webshop realiseren. 

AVG & E-privacy

Naast onze eigen specialisten hebben wij een samenwerking met Baker McKenzie  op het gebied van AVG en E-privacy advies. Wij kunnen u hiermee snel en kundig ondersteunen.

Wil je meer online omzet, maar weet je niet hoe?

Vrijblijvend contact

Benieuwd naar wat welk resultaat wij kunnen realiseren? We gaan graag een doelgericht gesprek aan.

Contactformulier

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op.